Over mij

Praktisch

Mijn naam is Kim en ik ben 31 jaar. Ik woon prachtig in Losser met mijn man en ons konijntje. We hebben een grote tuin met veel bomen, planten en beesten: vogels, eekhoorns, vlinders. Ik hou van natuur, zoals je op de foto’s op deze website wel kunt zien. Ik hou verder van creatief bezig zijn, fotograferen, spelletjes spelen, bakken en tuinieren. Als je wat meer van mij wil zien, kan je op Instagram op jufkunst zoeken of naar www.jufkunst.nl gaan, dat is naast coach en juf zijn nog een andere hobby van me.

Mijn motivatie

Ik ben leerkracht, ik heb mijn Pabo-diploma, een bachelor Pedagogiek en een master Onderwijskunde. Na al die opleidingen wilde ik nog meer leren over het individuele kind. In elke klas zie ik kinderen die zo veel meer uit zichzelf zouden kunnen halen, maar iets… iets remt ze, iets frustreert ze. Daarom ben ik de opleiding kindercoach gaan doen. Sommige kinderen hebben dat 1 op 1 moment écht even nodig. Voor mij is het de perfecte combinatie, een aantal dagen voor de klas en daarnaast kinderen individueel ook kunnen helpen.

"Ik gun het elk kind om in zijn of haar eigen kracht te geloven."

lion, roar, africa-3012515.jpg
"Onze dochter was in groep 8 een verlegen timide meisje, waardoor wij ons zorgen maakten over haar middelbare schoolperiode. Kim heeft haar onder haar hoede genomen waardoor ze veel mondiger is geworden en haar mannetje staat. Nu ze op de middelbare school zit, zijn onze zorgen hierover helemaal weg; ze doet het geweldig."

“Denk je dat jouw kind het kan gebruiken om eens goed zijn of haar hart te kunnen luchten? Laten we eens kennis maken.”